Caldwell Ballistic Precision Kronograf

Caldwell Ballistic Precision Kronograf

Caldwell’s Ballistic Precision Chronograph ger noggranna hastighetsmätningar över ett brett spektrum av skytte förhållanden.

Tack vare en hög hastighets 48 MHz processor och en krets med ett avancerat datagränssnitt kalibreras varje enhet efter tillverkning för en högre noggrannhet, slutresultatet ger en högre precision, med resultat inom +/- 0.25% av det egentliga värdet. Kronografen är enkel att använda trots den avancerade teknologin och kan visa resultatet i både fot per sekund eller meter per sekund på den inbyggda LCD skärmen.

Kronografen kan också skicka hastighetsdata till en iPhone eller iPad med hjälp av en 4,5 m ljudkabel (Ingår) och en gratis app, appen visar hastigheten för varje skott på skärmen och räknar automatiskt ut medel hastighet, Standard avvikelse, min, max och hastighetsspridning för skottsträngen. Datan sparas och kan sedan mejlas eller helt enkelt skrivas ner för senare referens.

Solskydden är extra breda för högre noggrannhet i soliga förhållanden och är konstruerade av ett tåligt syntetiskt material. Mäter allt mellan 5 – 9,999 FPS (Fot Per Sekund). På undersidan av chassit finns det en ¼” 20 gängning för stativ montering. Drivs på ett 9 volts batteri (Ingår Ej).

•Varje enhet är fabriks kalibrerad till att vara inom +/- 0,25% noggrannhet.

•Perfekt för skjutvapen, Bågskytte, Luftgevär och Paintball.

•Lätt att hantera, stor LCD-skärm och Meter/Fot per sekunds avläsning.

•Extra breda solskydd för skugga i soliga förhållanden.

•Möjlighet att kopplas till Smartphone med tillhörande ljudkabel.

•App visar hastighet, loggar data, anteckningar, väderförhållanden och är lätt exporterat via SMS eller E-post.

•Väska ingår.

Läs mer om Caldwell Ballistic Precision Kronograf

Caldwell Ballistic Precision Kronograf

Skytte & inskjutning

Hitta Caldwell Ballistic Precision Kronograf även hos:

Rulla till toppen